Kérjen árajánlatot

Partnereink:

Izolaciapur

hyperdesmo.hu

hyperdesmo.sk

szórt purhab szigetelés

szórt-szigetelés

štrko-piesky

liate podlahy

Tetőtér szigetelés

-Nyitott cellás purhab szigetelés-

A szórt PURhab szigetelés mindig tökéletesen szigetel.
Úgy működik mint a levegő akadály tehát -100%-osan szigetel átszivárgás nélkül.
A melegnek nincs merre elmenekülnie, és a hidegnek nincs merre bejutni a házba. A nyitott cellás sejt szerkezetnek köszönhetően a háza lélegzik.
Szórt szigetelés PURhabbal, egy szigetelés rendszer amelynek a használatával tökéletesen szigetelt, nyugodt, száraz és egészséges környezetet teremtünk.
A szórt szigetelés megfelelő asztmásoknak és allergiások számára is.
1 nap alatt beszigeteljük a házát.
A hőszigeteléses hab aplikálása egész évben aplikálható időjárási viszonyoktól függetlenül.

Előnyei

A szórt PURhab szigetelés egyedülálló szigetelőhab, több mint 40 éve van alkalmazva és nagy sikernek örvend Kanadában és az USA-ban.
Itt a szórt PUR hab több mint 1500 000 építkezésen lett már használva és 100%-os a feszülése.

Energiamegtakarítás

Fűtésre szánt energiafogyasztás csökkentése- akár 75%-os pénzmegtakarítás.

Szigetelés gyorsasága

A lehető leggyorsabb alkalmazás, könnyű munka és ideális technológia padlásszoba és szerkezet hozzávetőleges szigetelésére is.

100% Feszülés

A szórt PURhab szigetelés teljesen kompakt szigetelőréteget alakít ki bármilyen szivárgás és kötés nélkül.
Mint akusztikus szigetelés az épületet zajmentessé teszi, nyugodtságot és békét hoz az Ön otthonába.
100%-os feszülést biztosít, ameddig az általános szigetelés 2-től egészen 10%-osat.
Átlagos tetőnek 150m2 felülettel tehát egészen 15m2-es nem szigetelt területe lehet(átlag szoba területe).
Egy teljesen kompakt szigetelésréteget alakít ki szivárgások nélkül. Bonyolult helyeket csak szórt PUR habbal lehet jól szigetelni.
Tökéletesen kitölti a nehezen hozzáférhető helyeket. Hasonló tetőszerkezetet tökéletesen csak szórt PUR habbal lehet szigetelni.
A mi technológiánk százszázalékosan megoldja a szigetelés átlagos problémáit az első szarufa és a védőfal közt.
A PUR hőszigetelő szórással alkalmazott hab anyag.
A szigetelőhab kétkomponensű anyag vízbázisú nyitott cellás struktúrájú. A szigetelőhab teljesen kompakt, légmentes és nem nedvszívó hőszigetelő réteget alakít ki. Egyértelmű előnye a maximális tapadás bármilyen alapra, és a szerkezet tökéletes kitöltése, ezáltal megszűnnek a szivárgási problémák, amelyek negatívan hatnak az épület energiafogyasztására.
10%-os egésztelenség a hőszigetelő tulajdonságok romlását jelenti akár 90%-al.

A hőszigetelő tulajdonságok állandósága

Szórt szigetelés tökéletesen kitölti az összes rést, és a nehezen hozzáférhető helyeket, amelyeket más szigetelő anyag használatánál nem lehet minőségileg leszigetelni, ezáltal a szórt szigetelés meggátolja a hőveszteséget.
A termikus ellenállás egyértelmű mértékegységet jelent a szigetelések összehasonlításához energiahatékonyság szempontjából.
Az építészeti kutatások bebizonyítják, hogy az átlagos szigetelő anyagoknál a termikus ellenállás idővel jelentősen csökken, amíg a szórt PURhab szigetelésnél változatlan marad.
A termikus ellenállás a szigetelés képességet méri, de nem foglalkozik a következő hőveszteség módszerrel-a nem kívánatos levegőátjutással, amely a ház egészen 40%-os energiaveszteségét okozza.
PUR megakadályozza a nem kívánatos levegőátjutást annak a képességének köszönhetően amely, által teljesen kompakt, légmentesen zárt és nem nedvszívó hőszigetelő réteget képez bármilyen szivárgás nélkül.
A puha hab szigetelés használata mint légmentesen zárt anyag az egyik legjobb módszer az épület energiahatékonyságának és hőkényelmének növelésére.
A PUR hatékony szigetelést és légakadályt alkot, minimalizálja a levegőszivárgást az épület szerkezetében,és ezáltal lehetővé teszi a levegőgépészeti eszköz helyes méretének a kiválasztását.
Ez spórolja az elsődleges kiadásokat a berendezésre, és az ezután következő kiadásokat az energiára és a karbantartásra.
A szórt hőszigeteléssel akár 75%-ot is megspórolhat fűtésre és hűtésre az átlagos szigetelő anyagokkal szemben.
Ha számításba vesszük az összes többi kiadást a légmentes termikus környezet kialakítására nyilvánvaló, hogy miért a PUR az előnyben részesített szigetelés, amely a hőszigetelés nagyobb energiahatékonyságát biztosítja.

Nincs penész

Megakadályozza a levegőkeringést, és ezáltal a nedvesség lecsapódását is ami az oka az egészségre veszélyes penész kialakulásának.
A penész nedves felületen keletkezik és sok egészségügyi problémát okozhat.
A penész spórákat alkot(allergéneket, amelyek különféle allergiás reakciót okozhatnak az asztmát beleértve),irritáló és illó mérgező anyagokat terjeszt(mikotoxinokat). Ezeknek az anyagoknak a belélegzése károsítja a légúti nyálkahártyát, irritálja a szemet, fejfájást és bőrirritációt okoz.
Penész kialakulását az épületben csak a nedvesség szabályozásával lehet megakadályozni.
Ha már van penész a háztartásban szükségessé válik a penész forrásának megállítása-a magas nedvességtartalom megakadályozása.
Szórt PUR szigetelés állandó légmentes szigetelőréteget alkot , kitölti a falakat és a mennyezetet, és megakadályozza a levegő átjutását, a nedvesség lecsapódását és az ezt követő penész kialakulását.
Egyidejűleg védelmet biztosít az épületszerkezet vagy a tetőszerkezet rothadása ellen, ami garancia a hosszidejű élettartamára.

© szortpolyuretan